top of page

Wat wij bieden

fotohoutklus.jpg

Dag- en vrijetijdsbesteding

Wij bieden dag- en vrijetijdsbesteding aan volwassenen met een verstandelijke beperking, in de breedste zin van het woord.

Bij Doks hebben we plaats voor 8 deelnemers per dag, van maandag tot en met donderdag (en in de toekomst ook op vrijdag). Wij bieden de mogelijkheid deelnemers ‘s ochtends op te halen en  ’s middags weer thuis te brengen.

Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Financiering gaat vanuit het Persoons Gebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZiN). Heeft u PGB dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Voor ZiN verwijzen wij u naar de Meitinkers van de gemeente Heerenveen.

helper.jpg

Ambulante begeleiding

Sinds 2012 bieden wij aan meerdere mensen ambulante begeleiding. Wij ondersteunen volwassenen met een hulpvraag op gebied van onder andere (zelfstandig) wonen, administratie, werk en sociale contacten.

Screenshot 2020-03-03 at 09.14.34.png

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor scholieren en studenten die minimaal een MBO-opleiding volgen richting zorg en welzijn en soortgelijke richtingen. Daarnaast bieden wij werkervaringsplaatsen aan.

bottom of page